Om oss  

IPUR kommer från Hjo Bakelit AB som grundades 1957. På 1980-talet började Hans Jensen att gjuta polyuretan och fick tidigt kunder inom fordonsindustrin som än idag är vårt största kundsegment.

Vår långa erfarenhet gör oss väl förtrogna med materialet vilket gör att vi snabbt hittar en lösning som leder till en färdig produkt.

Mattias Jensen

PUR-Gruppen  

IPUR är medlemmar i branschorganisationen PUR-gruppen. PUR-gruppen, som består av Sveriges mest framträdande företag som arbetar med polyuretan, samverkar inom frågor som miljö och säkerhet, information och utvecklingssamarbeten. På purgruppen.se kan du lära dig mer om vårt gemensamma arbete och det flexibla materialet polyuretan.

Kontakt

Besöks/leveransadress
Almedalsgatan 6
544 50 Hjo
Tel: +46 (0)503-10206
info@ipur.se

Mattias Jensen VD/försäljning
Tel: +46 (0) 707-962 555
mattias@ipur.se

– För oss finns nästan inga begränsningar för vad man kan göra med polyuretan. Vi kan tillverka allt från en foppatoffel till delar i vindkraftverk. Vi stimuleras snarare av att få göra det ingen annan gjort tidigare. Vi är väl förtrogna med materialet och vet vad som fungerar och inte.

I över 50 år har vi hjälpt våra kunder, med erfarenhet, nyfikenhet och kunskap

 Det är tack vare lång erfarenhet, stor nyfikenhet och kunskap – både bred och djup, som vi lyckas och som gör att vi är ledande inom vårt område. Trots att vi lagt många år och hundratals projekt bakom oss, utmanas och inspireras vi av att ta fram nya lösningar varje dag.

Se gärna filmen om oss på IPUR!